Havsportveka 2014

Havsportveka nærmer seg med stormskritt! 4-10. august braker det løs. Her kommer litt info om årets arrangement.

Havsportveka2014

ÅRETS PROGRAM:

Slik ser det foreløpige programmet for dykkingen ut. Vi kommer til å ta hensyn til vær og vind med tanke på de lengre turene, og vi kan måtte bytte om på destinasjonen om ikke forholdene ligger til rette for det.

Onsdag 6/8  Kl. 14:00: Vrakdykk. (Server, Frankenwald eller Haakon, avhengig av vær og vind).

Torsdag 7/8  Kl. 14:00: skjærgårdsdykk

Fredag 8/8    Kl. 11:00: strømdykk (Fosen på strømstille, event. Fonnes).
                        Kl. 15:00: skjærgårds/fangstdykk i Rongevær, m/ påfølgende grilling med kaiakklubben. (Grilling ved skolehuset i Rongevær ca. kl. 17:00.)

Lørdag 9/8    Kl. 11:00: Holmengrå, (event. vrakdykk om mye vind).
                        Kl. 16:00: skjærgårdsdykk.

Søndag 10/8 Kl. 12:00 strømdykk (Fonnes/ Fosen på strømstille).


ARBEIDSFORDELING:

Arbeidsliste er sendt ut til alle klubbens medlemmer på mail.
Det er selvsagt rom for å bytte om på oppgavene om noe ikke skulle passe.

I år som tidligere år, er vi avhengige av hjelp fra klubbens medlemmer til å få dykkingen under årets arrangement til å gå rundt.
Vi setter opp en camp på Mastrevik kai, og Blåmann vil ligge til kai her under arrangementet. Det vil bli mulighet for å låse inn utstyret her.
ALLE er velkomne til å hjelpe til, om det så "kun" er for å hjelpe til å holde stemningen oppe, hente "forfriskninger", eller å ta seg tid til å snakke med folk som har spørsmål om dykkingen rundt campen vår på Mastrevikane.
Håper at alle som har klubb-plagg tar disse på seg så vi får promotert klubben mest mulig under arrangementet. Hvis noen ikke har fått kjøpt plagg ennå, skal det ligge i klubbhuset.

OVERNATTING:

I år har Fantastiske Frode klart å fikse så vi får leie hele Øksnes Grendahus til overnatting! Her er det overnattingsmuligheter til ca. 15-20 personer. (ikke senger, så ta med liggeunderlag, soveposer o.l.) Her er det bad, dusj, kjøkken og alt vi trenger.
Vil vi få gjester fra Os Dykkerklubb som vil overnatte her med oss. Vi kommer også til å sende ut flere invitasjoner til andre klubber i omegn, tips oss gjerne om dere vet om noen som er interesserte.
Beliggenhet: Grendahuset ligger like etter Rebnordsvatnet, på høyre hånd (skarp venstresving).
Prisen er kun kr. 100,- pr. person pr. natt (!)
Transport: Havsportveka skulle prøve å få ordnet transport til (og fra?) HavCampen ved Idrettshallen til kveldsarrangementene. Kommer nærmere tilbake til dette.
Flere av de som skal være med og jobbe har bil, så transport til/fra Mastrevik Kai i forbindelse med dykkingen, vil ikke bli noe problem.
Dette er en super anledning til å være litt sosial og bli bedre kjent med andre dykkere. Vi kan grille/lage litt felles mat, og "varme opp" og kle oss ut til kveldens arrangementer. Håper at folk i klubben vil benytte seg av dette tilbudet, det kommer garantert til å bli god stemning!

Send en mail/melding (476 66 629)  til meg (Linn) om du ønsker overnatting. Husk å oppgi fullt navn og hvilke(n) dag(er).

SPRE ORDET!

Plakater med info om hvert dykk er lagt ut på facebook-siden vår, samt en "invitasjon" med kort info. Denne er også delt med de fleste, nærliggende dykkerklubber. Supert om dere bidrar til å dele!

Havsportveka har, som mange allerede vet, tilbud for alle aldersgrupper, uansett erfaringsnivå. Her kan man få muligheten til å prøve seg på en vannsport man aldri har prøvd før. I tillegg er det mye å se på for de som ikke vil delta selv. Ta Sjansen er blitt en utrolig publikumsmagnet (og kanskje dukker det opp noen kjente fjes på rampen i år??)
For ikke å nevne moroa i teltet om kveldene; Maritim aften og Beach-party med utkledning, fest og moro. Ikke gå glipp av dette!!!
Dra med dere familie, venner og kollegaer - kanskje blir noen av dem framtidige medlemmer i NHDK?

Håper dere gleder dere like mye som vi gjør!


Mvh.
Linn, på vegne av Havsportveka-komiteen (Linn, Øystein og Anne Lena)


Innlogging: